Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-19
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794233
Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting (e-bok)

Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Psykopater är ostoppbara och obotliga rovdjur vars våld är planerat, målmedvetet och känslolöst.
James Fallon, neuropsykiatriker

Att dejta och söka kärleken på internet är uppskattat över hela världen, men det finns allvarliga risker och faror. Onda och beräknande människor ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv.

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför.

I Psykopater online Riskfyllda relationer vid dejting får vi ta del av ett antal berättelser från det verkliga livet: Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta. Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

Den här boken guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och ofta övertygande verbala förmåga. Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals och får ge sin syn på saken.

Lyssnaren blir varse om de signaler man bör vara uppmärksam på och i slutet av boken finns också enklare övningar i hur du själv kan träna upp din inre självkänsla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna