Den misstänkte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (135.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794691
Den misstänkte (ljudbok)

Den misstänkte (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-05
49
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Den misstänkte: Del 1.

Joseph O'Loughlin är 42 år gammal och en mycket framgångsrik psykolog. Hans liv tycks vara perfekt, med en fru som älskar honom och en lycklig dotter.

När en ung kvinna hittas död kallas Joseph in av polisen för att skapa en gärningsmannaprofil och bistå polisen med råd. Kvinnan har dödats med mängder av knivhugg ?som det också visar sig att hon har blivit tvingad att åsamka sig själv. Motvilligt ger han sig in i utredningen utan att berätta att kvinnan är någon han känner sedan tidigare: Catherine Mary McBride, en sjuksköterska och tidigare patient som han behandlade för självförvållad stympning. En patient som närapå kostade honom hans arbete på grund av att hon anklagade honom för sexuella trakasserier efter att han hade avböjt hennes närmanden.

Samma dag som mordet begås får Joseph veta att han har Parkinsons sjukdom och den natten gör han sitt livs stora misstag när han besöker en prostituerad precis i det område där mordet begicks.

Under tiden som utredningen fortskrider så behandlar Joseph en ung man vid namn Bobby Moran. Joseph blir allt mer övertygad om att Bobby är mördaren ?medan polisen börjar misstänka att det är Joseph som är den huvudmisstänkte. Joseph måste avslöja den rätte mördaren innan någon annan uppdagar de lögner som redan lett honom in i en återvändsgränd. Hela hans tillvaro håller på att rasa samman som ett korthus och Joseph vet att han måste agera snabbt för att rädda både sig själv och sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den misstänkte