Oväntad död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (172.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wendela Vide (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-02-18
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177795445
Oväntad död (ljudbok)

Oväntad död Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-02-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 2: Wendela Vide.

Johnny Carlsson borde inte vara död, det är polisen Annika Sandströms bestämda åsikt. Ändå står Annika Sandström i de blinkande blåljusens sken och leder arbetet på mordplatsen, medan oktoberkvällen mörknar och polischefen Thomas Wall har dragit iväg på semester. I en bil en bit bort väntar veterinären Wendela Vide, chockad och illamående. Än en gång har hon hamnat mitt uppe i en mordutredning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oväntad död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig lyssning!
    Kaffeläsaren, 21 mars 2019

    I En oväntad död får vi åter stifta bekantskap med veterinären Wendela Vide och stallkompisen/polisen Annika Sandström. Wendela har även denna gång hamnat mitt i en mordutredning. Jag blev glad när jag såg att det fanns ytterligare en bok att lyssna på om Wendela, det känns som att återse en gammal bekant. Jag gillar hennes karaktär skarpt! Precis som med den förra boken tycker jag att även i denna så är allt vardagsliv och relationer det intressanta med boken. Mordhistorien är helt okej med ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Sellberg