Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Lena Karlin
ISBN
9789177797012
Något som liknar lycka (e-bok)

Något som liknar lycka E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Annie har varit ledsen så länge hon kan minnas. Hon är fast i ett liv ingen 35-åring någonsin skulle önska sig, med ett trist jobb och en outhärdlig boendesituation. Innerst inne är hon förlamad av den stora sorg som slog hennes en gång perfekta tillvaro i spillror ett liv hon på den tiden tog för givet. Och att dra sig undan, gömma sig, är lättare än att minnas vad hon brukade ha.
Så är det ända till den dag Annie möter den excentriska Polly. Polly har allt Annie saknar. Hon är färgstark, glad och lycklig. Om det är något Polly vet så är det att livet är för kort för att låta en endaste dag gå till spillo.
Polly har hundra dagar på sig att hjälpa Annie hitta lyckan i sitt liv. Annie själv är övertygad om uppdragets omöjlighet, men det är också omöjligt för henne att säga nej till Polly. Tillsammans påbörjar de en oförglömlig resa tillsammans, och mot alla odds inser Annie att det möjligen finns en gnutta färg att finna i livet.
Men när det blir uppenbart att det är Polly som kommer att behöva en vän mer än någonsin måste Annie till slut bestämma sig för om hon kan klara av att låta någon komma henne riktigt nära igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Något som liknar lycka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Feel-good roman av högsta klass
    Hyacinth, 6 november 2018

    Det var länge sedan jag läste en så bra feel-goodroman. Trots att boken behandlar livets svåra frågor fann jag mig sitta med ett leende på läpparna. Välskriven, underhållande, romantisk och en del allvar i en härlig blandning. Läs den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Woods