Prepparens guide : överlev på lång sikt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2019-01-22
Förlag
Lind & Co
Översättare
Jan Wibom
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
Rbo
ISBN
9789177797296
Prepparens guide : överlev på lång sikt (inbunden)

Prepparens guide : överlev på lång sikt

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-01-22
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beredskap för en naturkatastrof eller andra tillfälliga nödlägen kommer inte att hålla dig vid liv under en pandemi, kraftnätskollaps eller annan djup kris. Myndighetsbroschyrer och andra prepperböcker fokuserar ofta på att hålla ut i några få dagar.
Prepparens guide är däremot en heltäckande steg för steg-guide till överlevnad med egna resurser, även lång tid efter det att en katastrof inträffat.
Lär dig rena vatten och skapa matförråd, och ta del av viktiga råd som att skaffa portabla solpaneler. Här finns förslag på hur man hanterar problem och utmaningar som uppstår när inget återgår till det normala på veckor, månader eller till och med år. Boken är en bibel för den som vill överleva när det som inte får hända inträffar.

JIM COBB har skrivit en rad böcker om prepping. Han är redaktör på survivalweekly.com, verksam som frilansskribent och driver en konsultfirma. Cobb bor i en befäst bunker i övre mellanvästern i USA.

Jim Cobb har snabbt etablerat sig som en ledande auktoritet på prepping och överlevnad. Gång på gång har han visat att han kan sina saker och framför allt att han kan förmedla sin kunskap till läsarna.
Scott B. Williams, författare

Bland preppare finns det många som bara snackar. Jim Cobb är en av få som går från ord till handling.
Creek Stewart, överlevnadsexpert och författare

Om du menar allvar med prepping ska du söka seriösa råd. Leta upp experter som inte vill pracka på dig någon religiös eller politisk dogm, experter som är superfokuserade på det som fungerar. Jim Cobb är en sådan.
Mike Mullin, författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prepparens guide : överlev på lång sikt
  2. +
  3. Överlev katastrofen : 12 sätt att förbereda dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Överlev katastrofen : 12 sätt att förbereda dig av Herman Geijer (kartonnage).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Prepparens guide : överlev på lång sikt