Älskar, älskar inte (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Lind (del 1)
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2018-12-28
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
211 x 136 x 20 mm
Vikt
294 g
SAB
Hc
ISBN
9789177797326
Älskar, älskar inte (häftad)

Älskar, älskar inte

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2018-12-28
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Emilia är dryga trettio och redo att köpa villa, vovve och en bättre begagnad Volvo. Barn vill hon också ha. Gärna många. Helst nyss. Hon är tillsammans med Charlie som inte verkar redo att ge upp sitt sorglösa surfarfliv, men hon väljer att blunda för den petitessen. Han vet nog bara inte om att han vill bli pappa.
Lillasyster Madelen har precis allt hon vågat drömma om. Hon är nygift, har ett spännande jobb i tv-branschen och hennes lägenhet är som tagen ur en monter på möbelmässan. Allt är bäddat för nästa steg. Det är bara det att hennes biologiska klocka inte tickar, alls.
När Madelen fattar ett beslut som Emilia inte kan stötta, hänger inte bara systrarnas relation på en skör tråd hela Madelens stabila grund svajar, och hon inser att hon kanske är på väg att förlora allt som egentligen är viktigt. Samtidigt ställs Emilia inför ett avgörande och till synes omöjligt val. Vågar hon låta hjärtat styra?

Älskar, älskar inte är första delen i en serie där vi får följa systrarna Lind.

ELEONOR SAGER studerade och arbetade som skrivande journalist men växlade efter det över till tv-branschen och jobbar nu på ett produktionsbolag. Hon är 34 år och bor i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Älskar, älskar inte
 2. +
 3. Bettys resa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bettys resa av Marie-Louise Marc (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Älskar, älskar inte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra!
  Villivonkansbooks (Örebro), 18 januari 2019

  Älskar, älskar inte är en debut som överraskar. Den överraskar mig på ett positivt sätt! Hade viss oro innan om det skulle vara en ytlig bok, men ack så fel jag hade och det gör mig väldigt glad. Historien om de olika systrarna Emilia och Madelen fängslar mig och jag bär med mig boken var jag än går, för att kunna läsa några sidor till. Boken är lättläst och sidorna bara rusar förbi. Jag föredrar böcker som har ett starkt driv framåt och som får mig att vilja läsa mer, det har författaren ver... Läs hela recensionen

 2. Livsbejakande debutroman!
  Slaugne Dr Kvist, 16 januari 2019

  Har som nyårslöfte att läsa mer böcker av, för mig, nya författare.

  Jag hade vanligtvis inte valt en feelgood-bok som handlar om en syskonrelation och var något skeptisk till den här genren, men efter första kapitlet var jag fast. Huvudkaraktärerna är övertygande vanliga men ändå speciella på sina egna vis, två motpoler som kompletterar varandra på bästa sätt och man kan lätt känna igen sig i båda. Ena satsar på karriären och den andre längtar efter familj och en fast relation. Läs hela recensionen

 3. Fem plus!
  Isabel , 16 januari 2019

  Hög igenkänningsfaktor om syskonskap, det eviga sökandet om att göra det rätta och att få livspusslet att gå ihop. Små detaljer som gör boken mer personlig och som även gör det svårt att slita sig!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Älskar, älskar inte