Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
Why Mummy Drinks
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
220 x 145 x 23 mm
Vikt
528 g
SAB
Hce
ISBN
9789177797364
En trött mammas dagbok (inbunden)

En trött mammas dagbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-08
196
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är dags för skolstart och mamma Ellen har bestämt sig: Det är nu det ska hända. Den här gången ska hon fixa det. Hon kommer att bli Årets mamma. Lätt!
Allas matsäckar ska vara packade i förväg, barnen ska vara rena, utsövda och välkammade. I god tid ska hon ha flätat hår, packat nyttiga (och självklart hemlagade) snacks samt planerat och bokat in barnens alla fritidsaktiviteter. Dessutom ska hon ha en ängels tålamod, aldrig brusa upp och definitivt inte svära.
Problemet är bara det att Ellen ständigt försover sig, inte har en aning om hur man flätar hår, inte får ur sina barn mycket annat än uppgivna suckar och att hon ofta bränner vid maten. Faktum är att hon helst av allt bara vill ligga i soffan, dricka vin och muttra svordomar.

Med rapp, avväpnande humor och befriande fräckt språk bjuder Gill Sims på ett charmigt persongalleri och en rejält underhållande inblick i livet som hemmamamma.

GILL SIMS har en otroligt populär föräldrablogg och Facebooksida vid namn Peter and Jane . En trött mammas dagbok är hennes debut som skönlitterär författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En trött mammas dagbok
 2. +
 3. Inte helt Miss Lyckad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inte helt Miss Lyckad av Veronica Linarfve (inbunden).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En trött mammas dagbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig och lättsmält för stunden
  Villivonkansbooks, 3 maj 2019

  En trött mammas dagbok börjar med att vi kastas in Ellens liv. Hon vill ha det perfekta livet men verkligheten är något helt annat, ett smärre kaos hela tiden. I dagboksform får vi följa hur livet rullar på för fullt med barn, man, hund, jobb, hus och vänner. Ellen shoppar en hel del och dricker stora mängder vin, ganska ofta för mycket för sitt eget bästa. Boken var otroligt lätt att komma in och Ellens liv var roligt att följa. Ett tag i alla fall. Efter halva boken börjar jag bli lite less... Läs hela recensionen

 2. Underhållande feelgood!
  Lollos bokhörna, 16 april 2019

  "En trött mammas dagbok" av Gill Sims är en väldigt rolig, dråplig, fräck, humoristisk, allvarlig och väldigt bra bok!

  Ellen är en 39 årig mamma som inte är som många andra mammor. Jag skrattar högt många gånger medan jag läser boken, känner igen mig emellanåt och vill ha skämskudde när Ellens svägerska Louisa dyker upp!
  Det är en bok att känna igen sig i, den har ett fräckt språk, den är underhållande och jag lägger undan den med ett leende. Jag hade roligt när jag läste denna!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gill Sims