Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-01-14
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
331 g
SAB
Lz Ressem, Mikael
ISBN
9789177797418

På högvarv : att leva med adhd

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-14
189
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På ytan ser det ut som om Mikael Ressem inte kan ha adhd. Han är framgångsrik deckarförfattare, har en chefsposition inom sjukvården i Gävle och ordnad tillvaro med fru och två barn. Lever man så kan man inte ha adhd. Det har han läkares ord på.
På högvarv - Att leva med adhd är en inifrånberättelse som få andra kunnat skriva. Den handlar om kaos, utanförskap, kärlek och en växande insikt om att något var annorlunda.
Men den handlar också om en kamp för att få veta vem man är, om en ofta oförstående sjukvård och om att få en diagnos i vuxen ålder. Men mest av allt handlar den om en livsvilja som försätter berg.
Det här är berättelsen för dig som tror att adhd inte är på riktigt, för dig som funderar på om du, eller någon i din omgivning kanske har adhd eller add. Men framför allt är det en bok för dig som har levt och lever med adhd.
Mikael Ressems historia är också en berättelse om allas våra fördomar och varför vi aldrig får sluta att försöka förstå.

MIKAEL RESSEM (f. 1979) började redan i tjugoårsåldern arbeta som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten. Han är också framgångsrik deckarförfattare med sex titlar i serien om ambulanssköterskan Erik Sandström.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På högvarv : att leva med adhd
  2. +
  3. Från terrorns frontlinjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från terrorns frontlinjer av Magnus Ranstorp (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På högvarv : att leva med adhd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En tänkvärd bok om att känna sig annorlunda
    Laila Helena Claesson, 25 februari 2019

    Boken är lättläst och det är svårt att lägga ifrån sig boken, när man börjat läsa den. En intressant bok om att få en ADHD diagnos i vuxen ålder och få hjälp av medicin, så att hjärnan inte går på högvarv hela tiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem