505 svenska platser du måste se innan du dör (inbunden)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2019-04-17
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Svensson, Sevda (foto)
Dimensioner
220 x 165 x 40 mm
Vikt
1049 g
ISBN
9789177797456
505 svenska platser du måste se innan du dör (inbunden)

505 svenska platser du måste se innan du dör

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-04-17
149 189 Du sparar 40 kr!
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
505 svenska platser du måste se innan du dör är en nyutgåva av den framgångsrika 501 svenska platser du måste se innan du dör. Den här gången med fyra nya platser, många fler bilder och kartor samt register.

Det har blivit allt mer populärt att ha en så kallad bucket list, alltså en lista över sådant som bör göras och hinnas med innan det är för sent. Och vad kan då vara bättre än en lista över platser i det egna landet, platser som du kanske aldrig hört talas om eller av någon anledning aldrig kommit till. I den här boken får du tips på allt du verkligen inte bör missa om du vill kalla dig svensk eller är här som turist.
Det kanske kan tyckas som en övermäktig uppgift att pricka av samtliga platser i den här boken. Men använd den då till att få inspiration och tips inför nästa resa i vårt avlånga land. Vem vet, det kanske räcker med ett annorlunda utflyktsmål och vips så har du fått ett nytt minne för livet.

505 svenska platser du måste se innan du dör är den perfekta reseguiden och inspirationsboken för dig och din familj, eller presenten till vänner som tror sig ha sett allt. Den är på samma gång informativ och underhållande, och innehåller ett rikt bildmaterial.

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt. Sedan tidigare finns även den mycket uppskattade 101 svenska öar du måste se innan du dör (Lind & Co, 2017).

SEVDA SVENSSON har varit fotograf för flera fackböcker och bokomslag. Hon är också flitigt anlitad av resemagasin som Allt om resor, samt några av Sveriges största dagstidningar.

Oavsett om det gäller en liten avstickare på den vanliga bilfärden till sommarstället eller en längre tur till släkten är boken ett måste för alla som vill få inspiration på allt man inte bör missa i vårt avlånga land.
Elisabet Garcia Dahlbäck, Expressen

Författarna presenterar mängder av guldkorn som man inte ens visste fanns
Ingegerd Backlund, Norrtelje Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 505 svenska platser du måste se innan du dör
  2. +
  3. 101 svenska öar du måste se innan du dör

De som köpt den här boken har ofta också köpt 101 svenska öar du måste se innan du dör av Leif Eriksson, Martin Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 505 svenska platser du måste se innan du dör. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite rörigt
    Lillemor Skeidsvoll, 13 maj 2019

    Författarna skriver om intressanta platser men boken är väldigt rörigt upplagd. speciellt första delen där man måste leta sig fram. Finns inget system.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om 505 svenska platser du måste se innan du dör