Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
105 g
SAB
Lz Lundell, Joakim
ISBN
9789177797722
Du är inte ensam (pocket)

Du är inte ensam

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2019-04-11
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Joakim Lundells självbiografi Monster blev en av förra årets mest sålda och uppmärksammade böcker. Nu är Sveriges största influencer tillbaka med den självklara uppföljaren, Du är inte ensam, som tar vid där den förra boken slutade.

Om Joakim Lundell i Monster gjorde upp med barndomsåren och sin mamma, så berättar han i den nya boken för första gången om hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.
Vi får följa med bakom kamerorna under pranksen i de egna Youtube-kanalerna och under reality-tv -inspelningarna på inställda bröllopsresor, på storbråk med cheferna för ett av Sveriges största medieimperier och under Joakims många och plötsliga infall som ibland leder rakt ner i avgrunden. Men här växer det också fram en berättelse om hur Joakim och frun Jonna Lundell, under en tid då de båda är skuldsatta och arbetslösa, bestämmer sig för att bli större och mer inflytelserika än Sveriges samtliga tv-produktionsbolag och hur de mot alla odds faktiskt lyckas med det.

JOAKIM LUNDELL (f. 1985) är en av Sveriges mest populära Youtube-personligheter och en framgångsrik musikartist, producent och DJ.

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt.

ett uppvaknande för läsaren om hur begränsande det är att leva med diagnoser
Elina Pahnke, Nordvästra Skånes Tidningar

Läsarröster:
Underbar läsning, spännande bok. Svårt att lägga ifrån sig den. Rekommenderas verkligen till andra.
Karin

Lättläst och välskriven bok. Minst lika bra som den första kanske bättre.
Gabrielle

Vilket bra jobb med en andra bok! Ibland är det svårt att få till en uppföljare men det är exakt vad dom har lyckats med här!
Emma
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du är inte ensam
  2. +
  3. Monster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Monster av Joakim Lundell, Martin Svensson, Leif Eriksson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du är inte ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bra bok
    Anna-Maria , 8 oktober 2020

    Otrolig historia om en tuff start i livet som visar att man kan om man sätter den sidan till. Dom är verkligen värda det dom har kommit till idag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna