Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2019-09-19
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Originaltitel
North. Finding My Way While Running the Appalachian Trail
Dimensioner
187 x 132 x 21 mm
Vikt
387 g
SAB
Rbz Jurek, Scott
ISBN
9789177798163
Norrut : att springa Appalacherleden och finna sig själv (inbunden)

Norrut : att springa Appalacherleden och finna sig själv

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-09-19
180
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Av författaren till bästsäljaren Ät och spring!

Scott Jurek är en av världens mest kända och omtyckta ultralöpare. Med anmärkningsvärd uthållighet och snabbhet, uppnådd med vegankost, har han under sin karriär tillryggalagt nästa alla ultralöpningens elittävlingar. Men efter två årtionden präglade av lopp, träning och resor kände Jurek ett behov av att upptäcka något nytt. Han antog en fullständigt unik utmaning, som skulle tvinga honom att växa som människa och idrottare: att slå hastighetsrekordet för Appalacherleden.
Dessutom bestämde han sig för att springa i den svåraste riktningen, från söder till norr. Det här är berättelsen om en krävande och inspirerande 46-dagarslöpning, en 350 mil lång sträcka som nästan knäcker honom.
Jurek förväntade sig tuff terräng, hårt väder och oundvikliga skador. Han behövde springa nära 8 mil om dagen, varje dag, under 46 dagar. Han visste att han skulle tvingas pressa sig själv till gränsen. Ett inspirerande porträtt av en man som ger allt på sitt livs kraftprov.

SCOTT JUREK är en av de bästa löparna genom tiderna, har vunnit många segrar i världens mest krävande långdistanslopp. Han har tidigare skrivit bästsäljaren Ät och spring och är huvudpersonen i löparboken Born to Run.

"Oavsett om man tjusas av (lång)löpning eller inte så törs jag utlova en riktigt spännande och läsvärd skildring av ett äventyr på gränsen av den mänskliga prestationsnivån."
Roger Bengtsson, ungtro.com

Norrut kommer att befästa Jureks position och rykte. Den är hjärtligt, ärligt och spännande skildring av en inre metaforisk resa.
The Daily Camera

Spänning, äventyr och inspiration. När Scott Jurek gav sig till skogs för att skapa sitt mästerverk, visste ingen om han skulle klara sig. Hans berättelse om att kasta sig ut i vildmarken på jakt efter en dröm är både hjärtskärande och trollbindande.
Christopher McDougall, författare till Born to Run

Norrut skildrar höjdpunkter och bottennoteringar under en episk resa, både en inre och yttre.
New York Post
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Norrut : att springa Appalacherleden och finna sig själv
  2. +
  3. Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning av Ian Corless (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Norrut : att springa Appalacherleden och finna sig själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte lika bra
    Veronica Engqvist, 18 januari 2022

    Jureks bok Eat and run är så mycket mer inspirerande än denna bok. Här är det för mycket tjafs om och med flickvännen tycker jag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna