Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2019-06-10
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
180 x 100 x 15 mm
Vikt
151 g
SAB
Qdfjb,Lz King, Michael
ISBN
9789177798507
Bortsprungen : en älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa (pocket)

Bortsprungen : en älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa

Pocket Svenska, 2019-06-10
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En regnig kväll snubblar den hemlöse Michael King över en skadad, utsvulten katt. Den alkoholiserade och deprimerade mannen tar hand om katten och vårdar henne. Han ger henne namnet Tabor.
När vintern kommer påbörjar de tillsammans en lång resa till fots, från det kallare Oregon mot Kaliforniens soldränkta stränder. Längs vägen möter de människor som dras till den speciella katten och Michael har aldrig blivit så väl bemött som med Tabor på sin axel.
Kattens tillgivenhet och sällskap tröstar den ensamme Michael, hon ger honom något att leva för och hjälper honom att bli både mer harmonisk och fri från alkoholmissbruket.
Tabor lär Michael att leva med hans livs stora sorg förlusten av hans partner. Men när Michael tvingas ta katten till en veterinär upptäcks det att hon har ett identifikationschip. I Portland finns en ägare som aldrig gett upp hoppet om att få återse sin älskade katt. Och Michael tvingas inse att han måste lära sig att hantera livet efter ännu en förlust ett liv utan Tabor.

Bortsprungen är en sann historia om en oemotståndlig och äventyrslysten katt, och om hur läkande förhållandet mellan människa och djur kan vara. Det är en berättelse om hur en man och en katt räddar varandra en given bok för alla som älskade Gatukatten Bob och Bibliotekskatten Dewey.

BRITT COLLINS bor i London och Los Angeles. Hon är journalist och skriver bland annat för The Guardian, Sunday Times, Harper s Bazaar och The Independent.

en rörande historia om en bortsprungen katt och en hemlös man
Femina

Gripande, fin och stark!
Jennies boklista
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bortsprungen : en älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa
  2. +
  3. 25 gram lycka: En sann berättelse om den lilla igelkotten som gav en man nytt hopp om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt 25 gram lycka: En sann berättelse om den lilla ... av Massimo Vacchetta, Antonella Tomaselli (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bortsprungen : en älskad katt, en hemlös ...