Ingår i kampanjer:
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2019-07-08
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
20 x 180 x 110 mm
Vikt
176 g
SAB
Hce
ISBN
9789177798552
Räddaren av förlorade ting (pocket)

Räddaren av förlorade ting

Pocket Svenska, 2019-07-08
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Feelgood-romanen om kärlek och vänskap som gick från att vara en snackis till att bli en stor läsar- och försäljningssuccé i Storbritannien. En Sunday Times-bestseller och favorit i Richard och Judiths bokklubb.

En gång var Anthony Peardew en hyllad författare, men på ålderns höst vårdar han främst sin samling av förlorade ting: brottstycken av andra människors liv. Det är saker som han under många, långa år har tagit hand om, för att gottgöra för ett löfte han en gång bröt.
När han inser att tiden håller på att springa ifrån honom lämnar han över sitt hus och alla dess omhändertagna, förlorade skatter till sin assistent Laura den enda person han litar på kan överta ansvaret att återförena dessa ting med deras rättmätiga ägare.
Men de förlorade tingens räddares sista önskan visar sig ha oförutsägbara återverkningar, som i sin tur leder till en rad slumpmässiga och lyckosamma möten

Räddaren av förlorade ting är en uppmärksammad debutroman med ett oförglömligt galleri av karaktärer, allt från unga flickor med superkrafter, stiliga trädgårdsmästare, irriterande spöken och en hel rad med oemotståndliga fyrfota vänner. Men framför allt är det en roman om vänskap, vänlighet och kärlek om livets ändlösa möjligheter.

RUTH HOGAN bor i Bedford i Storbritannien. Där har hon ett hus fyllt med prylar som förlorat sin ägare.

Det här är en väldigt charmig bok och mindre förutsägbar än andra böcker i feelgood-genren. [ ] jag njöt av att läsa den här varma berättelsen Västmanländskans bokblogg

Jag skulle gärna läsa mer av Ruth Hogan, Räddaren av förlorade ting är en lovande debut.
Lottens bokblogg

Räddaren av förlorade ting är en charmig historia med udda karaktärer och magiska inslag. Och förpackad i ett ljuvligt omslag.
Bokbloggen Hyllan

Karaktärerna är härliga och lätta att falla för, omgivningarna känns verkliga och helheten fungerar bra. Romanen är skriven på ett lättsamt sätt och den är behaglig att läsa. [ ] Jag kan varmt rekommendera boken.
Bina s Books
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Räddaren av förlorade ting
  2. +
  3. Tsarens dotter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tsarens dotter av Gill Paul (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Räddaren av förlorade ting