Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tredje boken om Ivy Pocket) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2018-04-10
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Karlin
Illustratör/Fotograf
Barbara Cantini
ISBN
9789177811992
Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tredje boken om Ivy Pocket) (e-bok)

Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tredje boken om Ivy Pocket) (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-10
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ända sedan Ivy Pocket råkade bli ägare till den magiska Klockdiamanten har hon jagats, lurats, kidnappats, spärrats in och hamnat i klorna på ett par alldeles förfärligt olämpliga adoptivföräldrar.

Tack och lov att Ivy är en sån som alltid landar på fötterna för nu måste hon använda all sin slughet och slutledningsförmåga till att rädda sin bästa vän Rebecca som hålls inspärrad i en skrämmande parallellvärld.

Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat är den sista delen i Caleb Krips festliga och spännande succétrilogi om den lika hopplösa som härliga tjänsteflickan Ivy Pocket. Med sina uttrycksfulla illustrationer av Barbara Cantini är det här oemotståndlig läsning för barn från nio år och uppåt.

CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin fantasisprudlande och rikt illustrerade serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 språk. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman.

Filmrättigheterna till serien har sålts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen och Cinderella.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Krisp Caleb

Bloggat om Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tred...