Skuggornas drottning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
753
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Modernista
Översättare
Lottie Eriksson
ISBN
9789177813675
Skuggornas drottning (e-bok)

Skuggornas drottning E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-03
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Fjärde boken i Glastronen-serien


Alla som Celaena Sardhien älskar har tagits ifrån henne. Men till sist har hon återvänt till imperiet för att hämnas, för att rädda hennes en gång så storslagna kungadöme, och för att möta sina egna demoner. Hon har förlikats med sin identitet som Aelin Galathynius, drottning av Terrasen. Men innan hon kan återta tronen, måste hon slåss. Hon tänker kämpa för sin kusin, krigaren som är beredd att dö för henne. För sin vän, den unge man som är inspärrad i ett fasans - fullt fängelse. Och hon kommer att kämpa för sitt folk, som förslavats av kungen och som väntar på den förlorade drottningens återkomst.


SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat legat bakom Ray Donovan och Grey's Anatomy.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skuggornas drottning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. När fantasy är som bäst
    Kim M. Kimselius, 29 maj 2020

    Ibland vill man inte att en bok ska ta slut, ändå kan man inte sluta läsa eftersom den är fängslande. Precis så är det med Sarah J Maas böcker, Skuggornas drottning är inget undantag, lika trollbindande som de tidigare.

    Efter att ha läst många fantasyböcker, oftast svenska författare, som slutar när det är som mest spännande, för att fortsätta i nästa bok, känns det befriande att Sarah J Maas perfekt binder ihop varje bok i slutet. Varje bok är en avslutad händelse, men ger ändå förh... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner