Den inofficiella Harry Potter-kokboken (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2018-10-16
Förlag
Modernista
Översättare
Per Hasselqvist
ISBN
9789177814405
Den inofficiella Harry Potter-kokboken (e-bok)

Den inofficiella Harry Potter-kokboken (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-16
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En New York Times Bestseller!

I Stora salen dyker maten magiskt upp på serveringsfaten i överflöd. Husalferna i köket lagar läckerheter som får det att vattnas i munnen hos såväl häxor och trollkarlar som hos mugglare. Dessa recept passar utmärkt för högtidliga tillfällen!

Försvinnande God Meny från Stora Salen

Förrätt

Vol-au-vents med tomat & fetaostfyllning - lagat efter mrs Weasleys recept till Bill och Fleurs bröllop. Ett recept för den som vill imponera!

Huvudrätt

Gulasch & smördegsinbakad korv - laga den ungerska rätten som Harry äter på julbalen tillsammans med en brittisk klassiker: sausage rolls.

Efterrätt

Pumpapaj - pumpa är en vanligt förekommande ingrediens i trollkarlsvärlden. Under Harrys första halloween på Hogwarts vaknar han till »doften av bakad pumpa«.

Har du drömt om en middag à la Hogwarts? Nu har du chansen! Med över 150 enkla recept och matnyttiga tips är det lätt att laga magiska, underbara måltider hämtade direkt från Harry Potters värld. Med en skvätt magi och lite kreativitet trollar du fram alla de förrätter, efterrätter, tilltugg och drinkar som förvandlar en vanlig måltid för mugglare till kulinariska mästerverk som skulle göra till och med mrs Weasley stolt!

DINAH BUCHOLZ är en amerikansk författare och Harry Potter-fantast. Hon började baka redan på sin nioårsdag, efter att ha fått en leksaksmixer i födelsedagspresent. Hon är i dag bosatt i Philadelphia tillsammans med sin man och fyra barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den inofficiella Harry Potter-kokboken