Dolt i vatten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
451
Utgivningsdatum
2019-04-24
Förlag
Modernista
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789177814764
Dolt i vatten (e-bok)

Dolt i vatten E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hyllad kriminaldebut snart som film av producenten bakom Gone Girl och Wild

De kunde rimligtvis inte önska att ens något vore annorlunda. Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt karriärsgenombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora planer. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta, på drömsmekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien. Så förändras allt när de under en scubadykning hittar någonting i vattnet. Varför skulle de yppa hemligheten för någon? Vem skulle kunna ta skada om de höll tyst? Beslutet de tar startar en kedja av händelser, med en katastrofal utgång.

Catherine Steadmans hypnotiska debut Dolt i vatten [Something in the Water] har tagit Storbritannien med storm. En laddad thriller om hoppet vi desperat klänger oss fast vid, idealen vi frestas överge, och alla storartade lögner vi intalar oss själva.

CATHERINE STEADMAN är en brittisk författare och skådespelerska, bosatt i norra London.Hon är känd för sin medverkan i TV-serier som Downton Abbey och Morden i Midsomer, samt filmer som Mansfield Park. Dolt i vatten är hennes debutroman. Filmrättigheterna har köpts av Reese Witherspoons produktionsbolag, som ligger bakom succéfilmerna Gone Girl och Wild.

»Bländande debut. Superbt berättad, smart, gripande.« | B. A. Paris, författare till Bakom stängda dörrar

»Olidligt spännande, med en knock-out till anslag. Dolt i vatten hade mig i sitt grepp från första mening till sista.« | Riley Sager, författare till De sista flickorna
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dolt i vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket tankar
  Jojje, 23 juli 2019

  Bra tema i boken men..
  Långa stycken med huvudpersonens tankar och funderingar som tillslut kan bli så att man bara skummar igenom en del för att komma tillbaka till handlingen.
  Svävar emellanåt iväg lite för mycket för att passa mig.
  Men ändå ganska ok att fördriva lite tid med

Visa alla 1 recensioner