Fruktan: Donald Trump i Vita huset (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2019-01-08
Förlag
Modernista
Översättare
Kjell Waltman, Gabriel Setterborg
ISBN
9789177818052
Fruktan: Donald Trump i Vita huset (e-bok)

Fruktan: Donald Trump i Vita huset E-bok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-08

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»I en tid av alternativa fakta och frätande twitterinlägg om fake news är Bob Woodward en sanningens guldstandard. Hans bok är explosiv, förödande, häpnadsväckande.« The Washington Post

Den miljonsäljande insiderskildringen av Donald Trumps första ämbetstid, av den legendariske Watergate-journalisten.

Författaren och journalisten Bob Woodward har rapporterat med sällsynt auktoritet om åtta presidentskap, från Nixon till Obama. Nu avslöjar han med en aldrig tidigare skådad detaljrikedom det uppslitande arbetet i Vita huset under Donald Trump och hur presidenten fattar beslut i stora politiska in- och utrikesfrågor.

Boken bygger på hundratals timmar av intervjuer med förstahandskällor, anteckningar från politiska möten, personliga dagböcker, centrala filer och dokument. Fokus ligger på de explosiva debatterna och beslutsfattandet i Ovala rummet, situationsrummet, på Air Force One och i residenset i Vita huset.

Fruktan: Donald Trump i Vita huset är det mest ingående porträtt av en sittande president som någonsin publicerats under presidentens första ämbetstid.

BOB WOODWARD är redaktör på Washington Post, där han nu har arbetat i 47 år. Han har delat två Pulitzer-pris, ett med Carl Bernstein för avslöjandet av Watergate-skandalen 1973, och nästa 2003 som huvudreporter för täckningen av 11 september-attackerna. Tolv av Bob Woodwards tidigare böcker har legat etta på New York Times bestsellerlista och Fruktan: Donald Trump i Vita huset sålde otroliga 1,2 miljoner exemplar i USA redan under första månaden.

»Saknar motstycke.« CNN

»Förödande.« The New Yorker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fruktan: Donald Trump i Vita huset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gediget journalistiskt arbete, real news
    Johannes Hacker, 28 oktober 2020

    Bob Woodward har genom seriöst undersökande av vad Trump gjort och sagt avslöjat Donald Trumps sanna personlighet. Inblickar i Vita husets inre arbete ger en skrämmande bild av hur världens största demokrati (?) styrs.

  2. Om maktspelet i Vita huset.
    Åsa Franke, 28 september 2020

    En författare som är mycket insatt i Donald Trumps sätt att tänka och agera. Även väl insatt i kaoset och maktspelet i Vita huset. Mycket läsvärd tycker jag.

Visa alla 2 recensioner