English for everyone Nivå 4 Kursbok (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Engelska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2018-07-12
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Rikard Svartvik
Originaltitel
English for everyone Course book, Level 4 Advanced
Medarbetare
Godwin, Natalie (form)
Illustratör/Fotograf
Edwood Burn, Denise Joos, Clare Joyce, Michael Parkin, Jemma Westing
Dimensioner
245 x 200 x 25 mm
Vikt
846 g
SAB
Fe
ISBN
9789177832607
English for everyone Nivå 4 Kursbok (häftad)

English for everyone Nivå 4 Kursbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Engelska, 2018-07-12

Slutsåld

Kursbok för nivå 4 i serien English for Everyone.
(Till denna bok finns även en separat övningsbok.)

Nivå 4 vänder sig till dig som har goda kunskaper i engelska men vill utöka ditt ordförråd och förbättra dina språkliga färdigheter.

English for Everyone är en unik serie med en visuell, tydlig utformning som gör det lätt och roligt att lära sig engelska på egen hand. Mängder av illustrationer och grafik gör innehållet lätt att ta till sig och hjälper dig att förstå och komma ihåg de olika delmomenten i boken.

Böckerna passar dig som vill bättra på dina engelskakunskaper - kanske för ditt arbete eller inför en resa. Serien är också perfekt för dig som studerar inför internationella språktest som TOEFL eller IELTS eftersom programmet följer dessa poängnivåer

Serien är uppdelad på fyra olika nivåer, från nybörjare till avancerad. För varje nivå finns en kursbok och en övningsbok med komplett studiematerial som är anpassat efter CEFR, den internationella standarden för språkstudier.

En hemsida med ljudfiler kompletterar böckerna och är tillgänglig för alla som följer någon av English for Everyone-kurserna. Här ges möjlighet att träna hörförståelse och uttal.

Kurserna täcker in grammatik, vokabulär, uttal, hörförståelse, konversation, läsförståelse och hur man uttrycker sig i skrift.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av English for everyone Nivå 4 Kursbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. English Nivå 4
    E mele, 8 februari 2022

    Den är fantastisk bok. Eftersom boken innehåller grammatiska övningar. Samt kombinerad med lättförståeliga bilder, så lärandet blir mycket enklare och lätt följa övningarna.

Visa alla 1 recensioner