Solala. Vol. 1 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2019-02-21
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Nilsson, Harald (foto) / Kock, Nettan (foto) / Bergström, Magnus (foto) / Frick, Martin (foto) / Jacobsson, Jenny (foto) / Kahura, Nyokabi (foto) / Irvall, Lisa (foto) / Lundstedt, Marcus (foto)
Illustratör/Fotograf
Emelie Wallberg
Dimensioner
250 x 195 x 20 mm
Vikt
768 g
SAB
X
ISBN
9789177835806
Solala. Vol. 1 (inbunden)

Solala. Vol. 1

Inbunden Svenska, 2019-02-21
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det är ett allmänt erkänt faktum att pausinslagen i Melodifestivalfinalen är kvällens bästa underhållning. I Melodifestivalen 2018 var det a capella-gruppen Solala som tillsammans med Helen Sjöholm stal showen.

Trion Solala har redan erövrat stora delar av Sverige med sina avslappnade och innovativa musikarrangemang hemma i köket. Med endast sina röster och med köksredskap eller mat som instrument framför de gamla och nya låtar - gärna med lite skön latinokänsla - och lägger ut på sina sociala kanaler. Publiken växer ständigt och de senaste åren har de fått ta med sig köksbord och stolar till bl.a. Stora teatern i Göteborg - där de sjungit för utsålda hus.

Solalas följare ber dem ständigt om noter på musikarrangemangen och i Solala Vol.1 är det precis vad de kommer att få. Men här finns också mycket annat roligt och typiskt "solalaigt", t.ex. instruktioner för hur man gör egna instrument med spaghetti, ris, vispar och burkar samt tips på roliga kökslekar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solala. Vol. 1
  2. +
  3. Sven-Erik Bäck

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sven-Erik Bäck av Mattias Lundberg (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »