Bli miljonär som pensionär : med 10 steg som maxar din pension (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (89.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ola Lauritzson
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789177835844

Bli miljonär som pensionär : med 10 steg som maxar din pension Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-21
89
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
Pensionssparande är knappast ett populärt tema vid en middag. Gäspningar, huvudskakningar och nedslagna ögon är det flestas reaktion när pensioner kommer på tal. Öppnar du ens ditt orange kuvert?

Ändå är just pensionskapitalet det största sparande som de flesta har. För många innebär det flera miljoner kronor i förväntade framtida pensioner, men utan att man har någon koll på vilka nivåer man har tjänat in, hur pengarna förvaltas, vilka avgifter man betalar, när de bäst ska plockas ut eller hur man kan förbättra avkastningen på kapitalet. Sluta inte läsa här! Nu kommer det fina i kråksången ...

I Bli miljonär som pensionär tar Ola Lauritzson tjuren vid hornen och på sitt sedvanliga underhållande, lättsamma och vassa sätt benar han ut vad vi verkligen bör ha koll på när det gäller pensionssparande.
Vad är inkomstpension?
Vad är premiepension?
Garantipension?
Var och hur investeras tjänstepensionerna?
Hur mycket försvinner i avgifter?
Utöver att förklara allt du behöver veta om pensionssystemet visar Ola även hur du i tio steg maxar din pension - för att bli miljonär som pensionär!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli miljonär som pensionär : med 10 steg som maxar din pension. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok!
    Anna, 22 november 2019

    Mycket intressant bok om hur man själv kan spara ihop till pensionen. Filerna i ljudboken är dock _inte_ i 5-minutersspår, som det står i beskrivningen - de är betydligt längre. Oavsett det är det en bra och intressant bok. Som alla ekonomiböcker är den dock lite "torr" att lyssna på, men med oerhört mycket tänkvärt innehåll.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ola Lauritzson