Historien om Titanic (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
45
Utgivningsdatum
2019-10-30
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Birgitta Melén, Karin Sjöbeck
Originaltitel
Story of the Titanic
Illustratör/Fotograf
Steve Noon
Dimensioner
309 x 260 x 9 mm
Vikt
542 g
SAB
uPrcddh
ISBN
9789177837183

Historien om Titanic

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-30

Slutsåld

I Historien om Titanic får man hela den tragiska historien om världens största och lyxigaste atlantångare. Titanics öde är en av tidernas mest berömda olyckor och i den här boken återberättas den med stora uppslag med bilder. Den prisbelönte illustratören Jeff Noons illustrationer utmärks av en enorm detaljrikedom och här har han också gjort en mängd spännande genomskärningar så att man ser insidan och utsidan av skeppet samtidigt. Illustrationerna kompletteras med fotografier från tiden som gör att den historiska verkligheten stärks.
Du kommer att vilja läsa och tittat i den här boken om och om igen och varje gång kommer du att upptäcka nya detaljer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Historien om Titanic. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant med vackra illustrationer!

  Väldigt intressant och vackert illustrerad bok om Titanic första och enda resa. Engagerar läsaren genom att man under läsningens gång ska hitta olika föremål/människor. Förhöjer läsningen ytterligare!

  Sedan filmen "Titanic" kom har den här händelsen alltid intresserat mig och jag har velat lära mig så mycket som möjligt. I den här boken får man som läsare med hjälp av detaljerade illustrationer mycket informationen genom detaljer och genomskärningar av fartyget. Vi följer från börja... Läs hela recensionen

 2. Titanic intresserad son 8 år
  Myran, 25 april 2021

  Sonen har typ 5 intressen varav Titanic är ett han besökte utställningen och älskar boken som han läser mycket i och lär sig utantill.

 3. Present till 7-åring
  Painter, 7 december 2020

  Jag tycker boken är fantastisk men det är ju inte jag som skall läsa den utan ett barn barn som har pratat mycket om Titanic. Hoppas det inte är för starka bilder för den känsliga pojken. Kommer läsa den tillsammans med honom.

 4. Fin faktabok man kan välja att grotta ner sig i

  Gustav 10 år:
  Mamma läste boken Historien om Titanic för oss. Den är ganska intressant och det är en hel del fakta. Om man är jätteintresserad är det roligt att läsa hela direkt tror jag. Annars kan man göra som vi och dela upp den. Man får lära sig mycket om båten men också veta om vad som hände några av passagerarna och vilka de var. Det var intressant. Jag hade glömt i slutet vilka de var sa... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner