AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-09-04
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Gunnar Redmalm
Originaltitel
30 second AI & Robotics
Illustratör/Fotograf
Steve Rawlings
Dimensioner
195 x 155 x 13 mm
Vikt
323 g
SAB
Pud,Pbad
ISBN
9789177837756
AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut (häftad)

AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut

Häftad Svenska, 2019-09-04
124
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan en intelligent maskin tänka? Hur kommer robotar att se ut i framtiden? Vad betyder "djup maskininlärning"?
Har det uppstått en klyfta mellan de människor som förstår sig på ny teknik och de som är rädda för den? Är det möjligt att människor och intelligenta maskiner kommer att förenas till en ny art?

I AI och robotar på 30 sekunder hittar du svaren på dessa frågor och mycket mer. De 50 mest betydelsefulla upptäckterna inom utvecklingen av intelligenta maskiner presenteras i korta, lättillgängliga texter. Är du det minsta nyfiken på den teknologiska revolution som håller på att omskapa hela vår tillvaro har du hittat rätt bok. Den är en mångsidig vägvisare som hjälper dig att navigera i den nya automatiserade verkligheten med ständigt närvarande datorer, smarta hem och städer och robotkolleger.

Bokens redaktör Luis de Miranda är filosof och idéhistoriker och forskar om samspelet mellan människor och robotar, digital kultur och teknikens allt viktigare roll i vårt dagliga liv. För närvarande arbetar han med AI och digital humaniora vid Örebro universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut
  2. +
  3. Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckan... av Paul Parsons (häftad).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Luis De Miranda