Människokroppen : den kompletta guiden till människans anatomi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Cecilia Falk, Katarina Falk, Christian Thurban
Originaltitel
The New Human Body Book
Dimensioner
309 x 260 x 24 mm
Vikt
1750 g
SAB
uVb
ISBN
9789177837763
Människokroppen : den kompletta guiden till människans anatomi (inbunden)

Människokroppen : den kompletta guiden till människans anatomi

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-10-21

Slutsåld

En komplett guide till människans anatomi och fysiologi.

Människokroppen är ett gediget referensverk som har sålts i över en miljon exemplar världen över. Boken fungerar utmärkt för medicinstuderande och vårdpersonal, men är också ett fantastiskt uppslagsverk för hela familjen.

Med unika datorgenererade 3D-bilder och tydlig grafik presenterar det här banbrytande uppslagsverket människokroppens komplexitet på ett nyskapande sätt.

Detaljerade översikter med kommentarer och beskrivningar guidar läsaren genom kroppens alla system, från skelettet till huden, håret och naglarna. Lager efter lager skalas bort och allt beskrivs och förklaras - från cellnivå till organ.

Människokroppen visar på ett överskådligt sätt hur kroppen fungerar - hur hjärtat slår, hur vi andas, hur vi ser, hör och känner, och hur kroppen försvarar sig. Komplicerade inre processer, osynliga för blotta ögat - som överföring av nervimpulser - åskådliggörs med vackra och detaljerade teckningar. Här förklaras även pedagogiskt hur 200 vanliga sjukdomar och tillstånd uppstår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Människokroppen : den kompletta guiden till människans anatomi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bitvis svårläst och krånglig bok
    Tobias Serenitate (Växjö), 16 september 2020

    Personligen tycker jag detta är en tung bok som är svår för mig som inte är medicinare. Jag rekommenderar inte boken för någon utan förkunskap då den i vissa avseenden är rätt krånglig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Steve Parker