Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
30 sekunder
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-09-04
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Christian Thurban
Originaltitel
30-second Theories
Dimensioner
195 x 154 x 13 mm
Vikt
226 g
SAB
Ta
ISBN
9789177837794
Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut (häftad)

Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-09-04
129
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
De 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut.

Kaosteori, enhetlig teori och relativitetsteorin? Schrödingers katt och rörelselagarna? Visst, du vet vad de går ut på allihop. Eller rättare sagt, du har i alla fall hört talas om dem. Men är du tillräckligt insatt i dem för att kunna delta i diskussionerna på en middagsbjudning eller imponera på gänget i baren med dina kunskaper?

Teorier på 30 sekunder beskriver de 50 mest betydande och fascinerande vetenskapliga teorierna på ett revolutionerande enkelt sätt. Ledande experter ställs inför utmaningen att avstå från sitt älskade fackspråk och förklara de allra krångligaste teorierna på en halv minut - utan något annat till hjälp än två sidor, 300 ord och en bild. Tiden kanske är relativ, men den är också mycket dyrbar i en värld som tycks snurra allt fortare. Här i denna unika bok har du chansen att i koncentrerad form få en inblick i de främsta vetenskapsmännens tankevärld och lära dig förstå grundprinciperna i vårt universum på kortare tid än det tar dig att klia dig i huvudet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut
  2. +
  3. Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckan... av Anil Seth, Tristan Bekinschtein, Daniel Bor, Christian Jarrett, Ryota Kanai (häftad).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paul Parsons