Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (36.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-22
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Ulrika Miranda
ISBN
9789177838432
Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund (e-bok)

Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2019-05-22
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Med hjälp av positiva träningsmetoder gör du träningsprocessen till en roligt lek både för dig och din hund. Samtidigt stärks också relationen mellan dig och hunden. Den här hunden visar dig hur du tydligt lär din hund grundkommandon som "Hit!", "Plats!" och "Loss!". Steg för steg lär du din hund hur den t.ex. ska gå i koppel utan att dra, inte passera "osynliga gränser" och att visa respekt för barn och husdjur. I boken finns också problemlösning så att du kan få bukt med sådant som rädsla och aggression genom motbetingning och positiv omdirigering.

Kyra Sundance är en internationellt känd hundtränare. Hon uppträder med hundar i stuntshower och har skrivit flera bästsäljande böcker. Kyras böcker har sålts i över en miljon exemplar och bygger på att träningen ska vara effektiv och rolig för såväl hund som människa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra, tydlig och lättläst
    Sanna , 8 februari 2020

    Bra bok med tydliga bilder som gör det lätt att följa och veta hur man ska göra. Bra för nybörjare men även de som skaffar hund nummer två. En del tips även för den som kan en del. Även om den kanske mest passar de som behöver tips till sina valpar eller är nya med hund.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kyra Sundance