Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2019-10-28
Förlag
Tukan förlag
Dimensioner
235 x 170 x 22 mm
Vikt
670 g
SAB
Vna
ISBN
9789177839071
Planera för din hälsa : ett verktyg för att ta hand om kropp och själ (inbunden)

Planera för din hälsa : ett verktyg för att ta hand om kropp och själ

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-10-28
139
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vår hälsa är grunden till allt annat i våra liv. Om vi inte skapar tid och utrymme för att ta hand om oss själva på bästa sätt, kommer vi att få ta oss den tiden senare, när vi blir sjuka. Den här fylla-i-boken är framtagen för att hjälpa dig skapa långsiktiga förändringar och hålla dig motiverad till att göra medvetna val för din hälsa, varje dag. Det handlar om små förändringar som du är kapabel att behålla och programmera in i dina dagliga rutiner.

I den här dagboken kommer du inte att uppmuntras till att fylla i vikt, kroppsmått, din diet eller ditt kaloriintag. Det handlar heller inte om hur du ser ut i spegeln, utan på hur du ser på dig själv i spegeln. Det enda sättet du behöver mäta din framgång på är hur du mår i dig själv och i din kropp. Boken innehåller övningar som gör dig medveten om dina dåliga vanor, dolda rädslor och negativa tankemönster du har inom dig.

Att skapa positiva rutiner för kropp och själ ger dig en chans att se större möjligheter för dig själv. Du får nämligen bränsle i form av energi, till att praktiskt genomföra dina mål och drömmar. Nu börjar vi!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Planera för din hälsa : ett verktyg för att ta hand om kropp och själ
 2. +
 3. Planera för dina drömmar : ett år av möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planera för dina drömmar : ett år av möjligheter av Sanna Sporrong (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Planera för din hälsa : ett verktyg för att ta hand om kropp och själ. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vacker och välplanerad men tyvärr inte 12 månader
  Creativitet, 23 augusti 2021

  Otroligt FINA / vackra böcker denna serie! Jag har köpt tre olika. Den här är nog, tyvärr, den jag blev mest besviken på. Inte på själva innehållet utan på att det ingenstans framgår att den inte innefattar planering för ett helt år utan endast rymmer 8 månader vilket känns ganska abrupt och konstigt. Jag gör en omställningsresa och tycker att bokens innehåll passar mig mycket bra planeringsmässigt. Enkelt och funktionellt. Men 8 månader? Hmmm...

  Ser att några är negativa till att de... Läs hela recensionen

 2. Konstiga saker att svara på
  Agnes Borg, 2 november 2020

  Den var inte riktigt som jag tänkte mig. Dom första sidorna är okej med några frågor för reflektion men jag gillar inte att man ska skriva ner menscykel och månfas, vem är egentligen intresserad av att skriva ner det för att må bra/ må bättre? Denna boken känns som att det är en bok för kvinnor men jag tycker att den borde vara anpassad för både kvinnor och män för alla människor, oavsett kön, kan må dåligt över olika saker och kan behöva bygga upp sitt självförtroende och sin självkänsla genom till exempel skriva i en fylla i bok.

 3. Bra verktyg
  Cecilia Ekengren, 23 mars 2020

  Fin bok och bra verktyg! Hade dock önskat att det hade varit mer utrymme för att anpassa innehållet för dagarna istället för förutbestämda punkter som "menscykel", "månfas" etc, som nog inte är aktuellt/intressant för så många.

 4. Fin bok!
  Villivonkansbooks, 17 februari 2020

  Sanna Sporrong har gjort flera olika fylla-i-böcker tidigare b.l.a om tacksamhet, drömmar och lycka. Denna handlar om hälsa, ett ämne som berör oss alla. Jag är glad för att det inte är en bok där man ska fylla i sin vikt och hur många kilon man ska tappa för att må bra. Utan boken tar istället ett grepp om hur vi mår mentalt och fysiskt. Det finns olika övningar att göra och frågor att svara på. Hade gärna sett att boken haft fler övningar i medveten närvaro med olika inriktningar eller gett... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner