Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Tukan förlag
Illustratör/Fotograf
Sanna Sporrong
Dimensioner
235 x 170 x 23 mm
Vikt
668 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177839538
Morgondagboken : rensa dina tankar och få klarhet inför dagen (inbunden)

Morgondagboken : rensa dina tankar och få klarhet inför dagen

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-03-05
89 144 Du sparar 55 kr!
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Rensa dina tankar och få klarhet inför dagen.

Att skriva morgondagbok är en enkel och kraftfull metod för att få mental klarhet och överblick över dina känslor. Avsätt en stund varje morgon för att hälla över dina tankar på papper. Skriv två sidor utan vare sig krav på innehåll eller språk. Syftet är att tömma huvudet på tankar och börja dagen på ett positivt sätt.

En morgondagbok kan hjälpa dig att acceptera hur du faktiskt känner dig och minska ångestkänslor genom att föra fram dem i ljuset. På morgonen är din hjärna som mest öppen för kreativitet och som mest tillgänglig för insikter. Att skapa en morgonrutin kan förändra ditt liv och hjälper dig att uppnå dina mål och drömmar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Morgondagboken : rensa dina tankar och få klarhet inför dagen
 2. +
 3. Planera för din lycka : en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planera för din lycka : en kalender för att hit... av Sanna Sporrong (inbunden).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Morgondagboken : rensa dina tankar och få klarhet inför dagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här är ingen bok utan en exklusiv dagbok
  Creativitet, 23 augusti 2021

  Den här boken har inget färdigt innehåll annat än en välkomsttext med lite tips. Allt annat innehåll författar du själv. Så det är egentligen endast en exklusiv skrivbok. Men om man som jag tycker om att skriva i en skrivbok av hög kvalitet så är den väl värd att investera i.
  Själva boken är välgjord och skön att hålla i samt skriva i. Papperskvalitén är lite tjockare än normalt och suverän att skriva på. Likaså sudda om och om igen utan att rugga upp pappret. Hela boken känns handgjord ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Sporrong