Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-06-13
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789177850076
Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien (e-bok)

Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-06-13
80
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Johan hade kommit till det stadiet i livet då barnen flyttat ut och han fann tillvaron outhärdligt inrutad och trist i sitt torftiga känslomässigt hämmade liv i äktenskapet. En dag kom ett brev från arbetsförmedlingen angående ett jobb som dataadministratör på en datingsida som han anmodades söka, men till råga på allt även praktisera hur dating fungerade rent konkret, annars riskerade han att förlora a-kassan. Han fick därmed kontakt med många unga frapperande damer i Östasien, främst i Filippinerna och bestämde sig med oomkullrunkelig beslutsamhet för att ta ut skilsmässa och lämna celibatets Sverige för en mångårig, delvis ekivok, men i övrigt mycket spännande vistelse i Filippinerna, Thailand och Malaysia. Bokens handling är baserad på en verklig händelse.

Göran B. Johansson, född 1945 i en arbetarklassfamilj i Göteborg, är en mångfacetterad person. Han har under åren skaffat sig kunskap och färdigheter inom många skilda områden, från det jordnära lantbruket till den virtuella datavärlden. Han tjänstgjorde i FN-styrkorna på Cypern på 1960-talet. Geopolitik, idéhistoria samt global historia är hans huvudsakliga intressen.
Att ha musik som en följeslagare igenom livet, att spela själv på olika instrument såsom violin, klassisk gitarr , piano samt olika dragspel, har fördjupat hans kreativitet och förfinat hans inlevelseförmåga, egenskaper vilka kommer väl till pass när Göran skriver.
Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien är Göran B. Johanssons första bok som han fått inspiration till under tiden i Sydostasien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En kontroversiell skildring av Johans äventyr
    Sven Eriksson, 1 maj 2019

    Ekivok är den sannerligen men inte enbart i erotisk mening. Det förekommer erotik mer eller mindre i varje kapitel men också mycket annat. Här finns en för svenska förhållanden synnerligen provocerande skildring av en svensk pensionärs hanterande av den ena unga raffiga tjejen efter den andra. Fina teckningar och akvareller; helt korrekta ur moralisk synpunkt sett och skickligt gjorda.

    Tittar man på omslagsbilden kan man ju tro att handlingen bara gäller huvudpersonens raffiga d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Göran Johansson

Bloggat om Johans Ekivoka Eskapader i Sydostasien