Utmattad: Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimman! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-19
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789177850731
Utmattad: Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimman! (e-bok)

Utmattad: Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimman! (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-19
78
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Dåligt minne, svårt att förstå information, konstant hjärndimma och en förlamande trötthet är bara några av alla de symptom som kännetecknar utmattning. Allt fler människor drabbas, trots det finns fortfarande ingen hjälp att få i den svenska sjukvården, men hjälpen finns utomlands.

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och var nära att mista livet. Med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! är den första boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Under 80-talet skrev Lena Holfve en lång rad böcker som fick stor uppmärksamhet, bland annat; Älska lagom, Häktad på sagolika skäl, Fyy 17, Könskriget och Botten upp. Efter att ha varit verksam i IT-branschen i 25 år är hon nu tillbaka med sin tolfte bok, denna gång om det brännande heta ämnet hälsa och sjukvård.

Lena Holfve kallar Sverige för en pratkultur och menar att det inte går att prata bort hjärndimma, fysiska sjukdomar kräver fysiska åtgärder.

http://www.lenaholfve.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Utmattad: Utmattningsskolan del 1: Fri fr...