Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2018-08-23
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
212 x 148 x 10 mm
Vikt
225 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789177853480
Ta kontrollen över ditt liv (häftad)

Ta kontrollen över ditt liv

En handbok i kommunikation i relationer till andra människor

Häftad Svenska, 2018-08-23
232
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kommunikation är en stor del av vårt samspel med andra och i det samspelet påverkas vårt mående men även vår självkänsla. Vad ska jag tänka på i min kommunikation med andra? Hur gör jag för att förstå situationen bättre? Metoden Vem äger ansvaret hjälper mig att skapa rätt grundförutsättning för min kommunikation.

I boken lär du dig stegvis metoden Vem äger ansvaret, varför du tänker som du gör, till hur du borde tänka, samt hur du kan förbättra din förståelse av interaktionen med andra i olika situationer och må bättre. Svar på frågor som: Vilket är mitt ansvar i relationen med andra? Vad kan jag göra för att få mer kontroll över mitt liv?

När du förstår situationen korrekt kan du skapa en mer konstruktiv kommunikation, en bättre självkänsla och en bättre relation till andra. Metoden tydliggör även att konflikter beror på missförstånd, vilket direkt påverkar relationerna, men att de går att undvika.

Boken beskriver även hur metoden hjälper mig att stärka min självkänsla genom att lära mig ta kontroll över mitt liv, att släppa taget om eller bli fri ifrån den kända Offerkoftan, offerrollen eller den offermentalitet som jag har uppfostrats i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta kontrollen över ditt liv
  2. +
  3. Tyst : lär dig att stilla bruset och stärk tron på dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyst : lär dig att stilla bruset och stärk tron... av Fearne Cotton (häftad).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »