Det globala djupa systemet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-19
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789177854661
Det globala djupa systemet (e-bok)

Det globala djupa systemet (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-19
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Denna bok avslöjar den amerikanska imperialismens rötter i de ekonomiska, politiska och strategiska behoven hos den dominerande sektorn i den amerikanska härskande klassen, med Council on Foreign Relations, CFR, i spetsen. I denna boken går jag igenom hur den härskande klassen förstör den nationella suveräniteten och vill införa en global tyrannisk oligarki. Demokratiska regeringar och rörelser för social rättvisa blir gång efter gång störtade och deras ledare ofta mördade av det Angloamerikanska imperiet. Rebeller från knarknätverk och hemliga operationer, används för att destabilisera demokratier och självständiga stater i tredje världen, och för att hjälpa droghandeln av ämbetsmän, politiker och världens rika globalister. IMF, BIS och VB är finansiella vapen av USA:s nationella makt, som används för att sätta länder som inte spelar med i globaliseringens tyranni i schack, allt enligt officiella utrikes- försvars- och säkerhetsmanualer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det globala djupa systemet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skrämmande inblick i hur världen verkligen styrs
    Gustaf, 17 oktober 2018

    Man märker att Ljunggren har studerat ämnet en längre tid för att ha en så djupgående kunskap om hur världen verkligen styrs är inget man vaknar upp till på kort tid. Allt han tar upp är dokumenterat med referenser och går lätt att kontrollera själv. Fascinerande och stundtals direkt skrämmande läsning som alla borde fördjupa sig i... Väldigt bra sammanfattat.

  2. Sanning med tunga bevis

    Lindgren går igenom tillgängliga dokument för att påvisa den globala elitens existens och metoder för att behålla sin makt de haft sedan lång tid över vår globala värld.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Det globala djupa systemet