Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2019-01-16
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
220 x 160 x 45 mm
Vikt
852 g
Komponenter
HC runder Rücken mit Schutzumschlag
SAB
Qbfd
ISBN
9789177855330
Energidrivande ledarskap : att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer (inbunden)

Energidrivande ledarskap : att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-01-16
337
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Grunden för mänsklig utveckling sker i relationer. Att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer förutsätter väl fungerande relationer. Som ledare handlar det om relationen till dig själv och relationen till viktiga intressenter. Den värld vi lever i förändras snabbt och komplexiteten i våra utmaningar som ledare kräver ett allt mer komplext sätt att tänka och agera. Globalisering är idag något helt naturligt för stora som små företag och organisationer. Förändringar sker snabbt och med stor skala i en värld där helt nya kommunikationsmönster, sociala medier och förändrad teknik bereder helt nya sätt att mötas och organiseras. Framtiden är allt mer oviss och oerhört svår att förutse. Klimatförändringar och miljöpåverkan har stor inverkan på ledarskapet och affärsutvecklingen i världen. Vi går mot en starkt förändrad värld och våra ekologiska avtryck påverkar vårt sätt att tänka vad gäller resurser, vinst och hållbar utveckling. I denna bok presenteras ledarskap med fokus på relationer, agila processer och energi.
Det Energidrivande Ledarskapet kombinerar ett affektivt, neurovetenskapligt perspektiv med modern utvecklingspsykologi som grund utifrån den forskning som vuxit fram på senare år när det gäller sustainability, agility och resilience. Det handlar om att ta fasta på och utveckla intresse, glädje och stolthet i ledarskapet som bärande energi för bättre affärer i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Energidrivande ledarskap : att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer
  2. +
  3. Energidrivande team : principer för utveckling genom relationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Energidrivande team : principer för utveckling ... av Alexander Lundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 722 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Energidrivande ledarskap : att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Köp inte
    Kristina Eriksson, 8 november 2021

    Författaren har som ambition att knyta så många teorier som möjligt till vad han kallar energidrivande ledarskapsteori. Att ha läst halva boken har förbrukat all min energi! Finns bättre litteratur för ämnet.

Visa alla 1 recensioner