Berlin på djupet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-08-19
Förlag
Historiska Media
Originaltitel
Berlin : Karavan puls Litteratur Currywurst Historia
Medarbetare
Olsson, Annamaria (förf.) / Postrup, Morten (förf.) / Svensson, Per (förf.)
Dimensioner
173 x 110 x 14 mm
Vikt
127 g
SAB
Nfai.08
ISBN
9789177890140
Berlin på djupet (pocket)

Berlin på djupet

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2019-08-19
79

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Berlin på djupet Kan levereras innan julafton

OBS! DENNA POCKETUTGÅVA HAR SAMMA INNEHÅLL SOM DEN TIDIGARE PUBLICERADE "BERLIN : LITTERATUR, CURRYWURST, HISTORIA, FILM, KLUBB, KONST, MIGRATION, KYRKOGÅRDAR".

Upptäck Berlin på djupet!

»Ett extremt välkommet inslag i reseskildringsmörkret, där så många surfar på ytan och så få vågar dyka ner därunder ... man skulle kunna tro att allt som är värt att veta om Berlin är sagt hundra gånger om. Ändå läser jag Berlinboken med höjda ögonbryn. Flera av kapitlen, välresearchade och utformade som personliga essäer, är inte bara fulla av en blandning av betydelsebärande detaljer och skojiga anekdoter, utan är också sköna läsupplevelser.« Per J Andersson (Vagabond) för Sydsvenskan

»I tema-essäer, alla intresseväckande och entusiastiska, presenterar de arkitektur, historia, konst, kultur, nöjen, mat och musik. Bland skribenterna finns författare, kulturjournalister, dagstidningsjournalister, en tidigare DN-korrespondent. Deras inblickar i den mångskiftande metropolen är spännande, välskrivna och mycket personligt hållna ... Uttrycksfulla svartvita foton fångar stadens själ. Varje avsnitt innehåller adresser till de presenterade platserna och ett utförligt register avslutar den mycket njutbara guiden.« Bibliotekstjänst

Hur lär man känna en stad? Genom att bocka av sevärdheter? Genom att testa restauranger, barer och shopping? Eller genom att stanna upp, ta plats på ett café och diskret betrakta stadens gatuliv?

Att resa handlar idag inte bara om att ta sig från en plats till en annan. Vi reser för att inspireras, för att upptäcka och få nya aha-upplevelser. Vi vill inte sticka ut som turister, utan snarare smälta in och ta del av det lokala livet.

Här bjuds vi in att upptäcka Berlin på djupet. I boken delar ett urval svenska skribenter med sig av fascinationen för sin favoritstad Berlin, den plats som påverkat dem på djupet och i själen. Texterna ger såväl fördjupning och eftertanke som smittande entusiasm och upptäckarlusta. Boken ger spännande inblickar i stadens rika utbud, vad gäller arkitektur, litteratur, historia, kultur, nöje, mat, konst, sport och musik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Berlin på djupet
  2. +
  3. Berlin : litteratur, currywurst, historia, film, klubb, konst, migration, kyrkogårdar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berlin : litteratur, currywurst, historia, film... av Arvid Jurjaks, Margareta Flygt, Daniel Rydén, Jan Lewenhagen, Malin Krutmeijer (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »