Segraren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (406.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silverörnserien (del 15)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
Historiska media
Översättare
Ingmar Wennerberg
ISBN
9789177890690
Segraren (ljudbok)

Segraren Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är år 54 e.Kr. Den romerska arméns soldater bevakar ett stort imperium, de upprätthåller kejsarens lagar med brutala metoder och visar tydligt att varje antydan till revolt kommer att bestraffas. I Hispania har spänningarna nått bristningsgränsen och olika rebellgrupper drar fram över landet. En enhet ur det fruktade praetorianska gardet har sänts ut från Rom för att skipa fred i området.

Efter en misslyckad operation i Britannien har våra hjältar Cato och Macro återvänt till huvudstaden. Men vilan blir kortvarig, snart får de i uppdrag att stödja enheten i Hispania. Deras uppdrag är kantat av livsfara: å ena sidan stridande spanska stammar, utmanande terräng och en uppretad lokalbefolkning. Å andra sidan intriger och förräderi bland de egna. Endast genom minutiös strategi, oöverträffat mod och en stor portion tur kan Macro och Cato segra - och överleva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Segraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt bra uppläsare.
    -, 15 juli 2021

    Mycket trovärdig historia

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Scarrow