Havets hundar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-10-17
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177890713
Havets hundar (ljudbok)

Havets hundar (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-10-17
118
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Särken är svettig, ryggen ömmar och ögat gör ont. Hon ser sig omkring och lyssnar uppåt stigen. Det är alldeles tyst. Om Segg hade kommit efter henne, borde han ha varit ikapp nu, för han är en skicklig ryttare. Hon väntar ännu en stund, men allt är stilla. Försiktigt drar hon av sig kläderna, breder ut dem på en solvarm klippa och ställer skorna intill."

Mitt i natten vaknar Saga med bultande öga och sprucket ögonbryn. Hon måste fly. När hon ger sig av är det för att aldrig återvända.
Under sin flykt kommer Saga i kontakt med havshundarna - vikingatidens människohandlare. Och snart får Saga veta något omvälvande om sin egen bakgrund. Men kommer hon någonsin få reda på sanningen?

Havets hundar är första delen i en ny och dramatisk romanserie om vikingatiden. Boken är fylld av starka personporträtt och skildrar såväl spännande resor och äventyr som handel och vardag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agneta Arnesson Westerdahl

  • Vinterkrigare

    Agneta Arnesson Westerdahl

    En höstkväll år 842 luras den unga kvinnan Rindi ombord på ett skepp, efter att slavhandlaren Ingjald har gästat hennes hem. Besöket förändrar för alltid livet för människorna på den gotländska gården. Skeppet seglar iväg med Rindi ombord. Hon lyc...

  • Skuggornas tid

    Agneta Arnesson Westerdahl

    Den efterlängtade nionde delen i romanserien Släkten! »En av de bästa romanerna om medeltiden som kan läsas ... boken är lättläst, välskriven, realistisk och som berättelse helt sannolik ... en njutning att läsa.« Gotlands Allehanda »Författaren h...

Bloggat om Havets hundar