Havets hundar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
455
Utgivningsdatum
2019-08-28
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789177891437
Havets hundar (e-bok)

Havets hundar (e-bok)

Vikingaserien 1

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-28
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Mitt i natten vaknar Saga med bultande öga och sprucket ögonbryn. Hon måste fly. När hon ger sig av är det för att aldrig återvända.

Under sin flykt kommer Saga i kontakt med havshundarna ? vikingatidens människohandlare. Och snart får Saga veta något omvälvande om sin egen bakgrund. Kommer hon någonsin få reda på sanningen?

Havets hundar är första delen i en ny och dramatisk romanserie om vikingatiden. Boken är fylld av starka personporträtt och skildrar såväl spännande resor och äventyr som handel och vardag.

Författaren Agneta Arnesson Westerdahl är utbildad arkeolog och osteolog och har bland annat skrivit Skuggornas tid, en del i den historiska romanserien Släkten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arnesson Westerdahl Agneta

  • Vinterkrigare

    Arnesson Westerdahl Agneta

    En höstkväll år 842 luras den unga kvinnan Rindi ombord på ett skepp, efter att slavhandlaren Ingjald har gästat hennes hem. Besöket förändrar för alltid livet för människorna på den gotländska gården. Skeppet seglar iväg med Rindi ombord. Hon lyc...

  • Skuggornas tid

    Arnesson Westerdahl Agneta

    Den efterlängtade nionde delen i romanserien Släkten! I Agneta Arnesson Westerdahls fristående roman Skuggornas tid möter vi den högättade Elin år 1350. Sommaren står i full blom när hon återvänder till Lejsta gård. Hennes man och barn har som så ...

Bloggat om Havets hundar