Glasveranda med sjöutsikt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Leksands-sviten (del 1)
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2020-09-14
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177891451

Glasveranda med sjöutsikt E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nora flyr halsöverhuvud från sin lägenhet i Stockholm när det visar sig att hennes kontrollerande pojkvän har varit otrogen. För att få distans till allt reser hon till idylliska Leksand. Genom tårarna ser hon hur snö och granar flimrar förbi utanför tågfönstret.

Det som först bara var en tillfällig flykt blir snart början på ett nytt liv. Vännen Vega erbjuder tröst och en liten timmerstuga med glasveranda och sjöutsikt. Nora lovar sig själv att aldrig bli kär igen. Samtidigt slår den avdankade författaren Claes klorna i den gamle mannen Torsten som har ett sviktande minne men en fantastisk förmåga att berätta och trollbinda. Kanske kan Torstens erfarenheter bli grunden för den storsäljare Claes ännu hoppas på?

Glasveranda med sjöutsikt är Hanna Blixts varma, romantiska och gripande berättelse om flera livsöden som flätas samman då det börjar lacka mot jul.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Glasveranda med sjöutsikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 29 december 2022

    En riktigt bra och känslosam bok. Med en fin miljöbeskrivning och karaktärer. Med en spännande historia. Kommer absolut att läsa mer av författaren

  2. Förändra
    -, 29 mars 2022

    Mycket bra och sammanflätande bok. Intressant och ett lugnt språk.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Hanna Blixt