Utloggad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Skrivsystrar (del 1)
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2021-01-25
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
215 x 140 x 23 mm
Vikt
430 g
SAB
Hc
ISBN
9789177892083
Utloggad (inbunden)

Utloggad

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-01-25
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»En härlig och skojig bok men som dessutom utöver humor även har ett djupare budskap som är värt att fundera över ... Det här är del 1 i en ny Feelgood-serie som heter Skrivsystrar och jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att följa de fyra tjejerna. Den rekommenderas varmt.« Bettan bokprataren

»Utloggad är klassisk feelgood, med alla de välbekanta ingredienserna väl mixade. Här finns kärlek, vänskap, humor, livskris och insikt. Språket är lättsamt och flyter på sömlöst. Författaren är svensk men har bott länge i England, vilket gör att miljöer och dialoger känns genuint brittiska.« BTJ

Att logga ut från världen

Så länge trettioåriga Katie O Farrell kan minnas har hon drömt om att bli författare. Katie och hennes tre väninnor bildade kvartetten Skrivsystrar när de möttes på universitetet i Hull. De avgav då ett löfte: ingen av dem får ge upp skrivandet förrän alla fyra är utgivna författare. Katie samlar refuseringar på hög medan vännernas karriärer pekar spikrakt uppåt. Självförtroendet sviktar samtidigt som väninnornas hets på sociala medier blir allt mer intensiv.

När Katie plötsligt råkar skicka ett mail till fel person, tar det hus i helsike. Katie bestämmer sig för att logga ut från världen den digitala liksom världen utanför dörren. Först när mobilen tystnar får hon äntligen tid att fundera på om det är värt att göra vad som helst för att nå sina drömmar. Hon lovar sig själv att aldrig mer skriva ett ord. Men vad ska hon göra med den där hemliga berättelsen som pockat på att bli berättad ända sedan hon var liten?

Utloggad är en fartfylld och humoristisk bok om drömmen om att bli författare, men bjuder samtidigt på djupare frågor som om vi alltid behöver vara uppkopplade och inloggade överallt? Och vad gör man när stressen över sociala medier blir för stor? Får man lov att logga ut?

Utloggad handlar också om vad man gör när en vän mår dåligt och om man kan förlåta vad som helst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utloggad
 2. +
 3. Dagboken jag aldrig skrev

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dagboken jag aldrig skrev av Jessika Devert (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Utloggad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Älskade denna bok
  veronicas_bok_bak_liv, 16 april 2021

  Katie har alltid drömt om att bli författare. Tillsammans med sina tre vänner kallar de sig "Skrivsystrar", de har lovat varandra att inte ge upp skrivandet förrän alla fyra lyckats bli utgivna författare. Katies vänner har alla lyckats medan hon själv inte har lyckats och det gör att hennes tro på sig själv sviktar. Katies frustration ökar och av misstag råkar hon lägga ut ett meddelande på sociala medier som får hennes värld att rasa, då bestämmer sig Katie för att logga ut från allt som ha... Läs hela recensionen

 2. Feelgood med känslosamma dyk -bra driv!
  millimys_books (Veberöd), 6 mars 2021

  Skrivsystrarna i London där tre av fyra blivit etablerade författare. Bokbranschens stereotyper och standardrefuseringar blandas med skrivlusten i en utsökt blandning!
  Drivet i storyn är bra och orden svävar fram i en utsökt form.
  Inga transportsträckor här! Jag vill bara ha mer! Det är en feelgood med några känslosamma dyk i Londonvimlet och på engelska landsbygden.

 3. Feelgood med tankeställare
  Stinas_boksida, 4 mars 2021

  De fyra vännerna träffades när de läste på Universitetet i Hull. Då de alla hade författardrömmar bildades Skrivsystrar. De lovade varandra att inte ge upp förrän alla fyra var utgivna.

  Nu är det bara Katie kvar. De tre andra är redan etablerade författare. Hon försöker träffa "rätt människor", vara på realeser och aktiv på sociala medier, men ingen tror på henne.

  Självförtroende börjar dala, samtidigt som hon försöker vara glad och glädjas åt vännernas framgångar.

  ... Läs hela recensionen

 4. Härlig feelgood med både humor och djup.
  @bettan_bokprataren (Örebro), 14 februari 2021

  En härlig och skojig bok men som dessutom utöver humor även har ett djupare budskap som är värt att fundera över.

  Utloggad beskriver även om hur det är att leva med en dröm om att bli författare men utan den stora tilltron till sin förmåga. Hur det kan påverka beslut som tas och som kan få ödesdigra konsekvenser.

  Den här boken tar upp den stora frågan som idag utgör mångas dilemma, måste man ständigt vara uppkopplade och inloggade överallt?
  Är det Ok att logga ut?
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lilly Emme