Galleriet vid vattnet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Leksands-sviten (del 2)
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2021-05-11
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177893028

Galleriet vid vattnet E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-11

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nora och Viktor har bestämt sig för att öppna ett galleri med återvunna saker i Tällberg, och Nora är fast besluten att slå upp dörrarna till midsommar. Men tiden är knapp och det visar sig att ingenting går lika smidigt som hon hoppats på. En dag ropar Nora in en tavla på auktion och hittar ett kärleksbrev som väcker hennes nyfikenhet. Vem är dalkullan på tavlan? Är brevet skrivet till henne? Och vem är avsändaren?

Samtidigt följer vi Nils på 1960-talet, en ung man som tillsammans med sin dysfunktionella familj flyttat till Insjön. Nils är romantiskt lagd och blir omedelbart förälskad i en kulla i folkdräkt som han ser på ett vykort. Han inser att det är hon eller ingen han vill dela livet med.

Galleriet vid vattnet är en varm roman om kärlek, drömmar och livsmål. Handlingen är förlagd till Tällberg och Leksand, en miljö med mysiga röda timmerstugor, blomsterfyllda ängar och en glittrande Siljan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Galleriet vid vattnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Galleri
    -, 1 april 2022

    Denna bok var lika givande som den förra, härlig att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanna Blixt