Helvetet och andra hållplatser (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
465
Utgivningsdatum
2020-09-17
Förlag
Historiska Media
Översättare
Margareta Eklöf
ISBN
9789177893325
Helvetet och andra hållplatser (e-bok)

Helvetet och andra hållplatser (e-bok)

Minnen från 2000-talet

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-17
159
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
USA:s tidigare, och första kvinnliga, utrikesminister Madeleine Albright en av världens mest beundrade och outtröttliga statstjänstemän, reflekterar i sin nya bok, Helvetet och andra hållplatser över karriärens slutskede och att vara produktiv de sista årtiondena i livet. Detta är en öppenhjärtig, rolig och inspirerande levnadsskildring.
I sin nya bok reflekterar Secretary Albright över sin outtröttliga och enastående karriär i maktens korridore, som inkluderar befattningar inom USA:s nationella säkerhetsråd, i kongressen och som FN-ambassadör. I dag, i åttioårsåldern, är hon professor i diplomati vid Georgetowns universitet samt ordförande för den globala strategifirman Albright Stonebridge Group.

Helvetet och andra hållplatser är en uppriktig, underhållande och inspirerande levnadsskildring, som skänker viktiga lärdomar om den tid vi lever i.

Madeleine Albright har tidigare bland annat skrivit den uppmärksammade boken Fascism. En varning, som utkom på svenska 2019.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Albright Madeleine

  • Fascism

    Albright Madeleine

    USA:s första kvinnliga utrikesminister Madeleine Albright är Sverigeaktuell med den internationella bästsäljaren Fascism. En varning. 1900-talet präglades av drabbningar mellan demokrati och fascism. Det var en kamp om den mänskliga frihetens över...