Stalingrad : krigets vändpunkt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
480
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Historiska Media
Översättare
Ulf Irheden
Dimensioner
179 x 110 x 31 mm
Vikt
261 g
SAB
K.54ba
ISBN
9789177893370

Stalingrad : krigets vändpunkt

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2020-04-29
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
DEN STORA TYSKA FRAMSTÖTEN MOT FABRIKSDISTRIKTET i norra Stalingrad hade börjat framgångsrikt den 27 september 1942, men redan mot slutet av den andra dagen insåg tyskarna att de stod inför sin hårdaste strid hittills.

Stalingrad är militärhistorikern Antony Beevors skakande tidsdokument om andra världskrigets kanske mest avgörande slag. Stalingrad innebar inte bara krigets psykologiska vändpunkt; det var också det första större slag i modern tid som utkämpades i stadsbebyggelse och som hänsynslöst drog in civilbefolkningen i striderna.

Stalingrad: Krigets vändpunkt ingår i en nyutgåva av Antony Beevors episka trilogi om andra världskrigets mest dramatiska slag: Stalingrad, D-dagen och Berlin.

Antony Beevor är en av vår tids ledande militärhistoriska författare. Hans böcker Stalingrad, Berlin, D-dagen och Andra världskriget har alla sålt över en halv miljon exemplar bara i Sverige. Totalt har hans böcker översatts till trettio språk. Antony Beevor har erhållit en rad prestigefyllda priser för sitt författarskap, bland annat det mest aktade facklitterära priset i Storbritannien, Samuel Johnson-priset. Nyligen har han på Historiska Media varit aktuell med sin bok Arnhem: Tysklands sista seger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stalingrad : krigets vändpunkt
  2. +
  3. Andra världskriget. D. 2, Från december 1942 till Japans kapitulation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra världskriget. D. 2, Från december 1942 ti... av Antony Beevor (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Antony Beevor