Balkong med havsutsikt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Leksands-sviten (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177896609

Balkong med havsutsikt Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nora och Viktor ser fram emot sin lyxiga bröllopsresa i Karibien. Efter allt slit med galleriet i Tällberg längtar de efter att få njuta av varandras sällskap i värmen, omgivna av turkost hav på ett kryssningsfartyg. Med på resan följer deras bästa vänner, paret Vega och Kim. Men när vännerna kort efter ombordstigningen får en fnurra på tråden påverkas även stämningen mellan de nygifta. Orosmoln hopar sig över deras kärlekssemester och Noras hemlängtan vaknar till liv.

Mer än hundra år tidigare stiger Anders ombord på ett annat fartyg. Han har för andra gången tvingats begrava ett barn och bestämmer sig för att ge familjen en bättre framtid. Han lämnar sin fru och sitt ofödda barn i Insjön och tar jobb som kolare på ett skepp som korsar Atlanten. Målet är att ta sig till Amerika och skaffa en gård så att hans älskade familj kan flytta efter. Medan varje tag med skyffeln för honom allt längre bort från dem känner han också att återseendet närmar sig. Vad han inte vet är att skeppet, Titanic, är på väg mot sin undergång ...

Balkong med havsutsikt är den romantiska och gripande tredje delen i Leksands-sviten och en fristående uppföljare till Hanna Blixts feelgood-succéer Glasveranda med sjöutsikt och Galleriet vid vattnet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Balkong med havsutsikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Osammanhängande!
    -, 10 augusti 2022

    Det är svårt att hänga med bitvis eftersom det är olika handling och olika tid. Det är bara på slutet som jag förstår vad det har att göra med varandra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanna Blixt