Bokförlaget Gyllendufva (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kvarteret Kronan (del 1)
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
220 x 140 x 22 mm
Vikt
428 g
SAB
Hc
ISBN
9789177896685
Bokförlaget Gyllendufva (inbunden)

Bokförlaget Gyllendufva

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-06-08
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Skruvad skildring av böckernas värld

Gunilla von Schmeeren är nybliven änka och har ärvt sin makes anrika bokförlag Gyllendufva, som trots prestigefylld utgivning lider av stora, ekonomiska utmaningar. Om situationen inte vänder inom åtta månader kommer hon att tvingas att sälja företaget för att betala banken. Gunilla bestämmer sig för att anställa den erfarna förläggaren Petra, och tillsammans jobbar de för att få förlaget på fötter. Men kommer de att få tag i den lysande debutanten som inte svarar på mail? Kommer den bittra agenten göra allvar i sina hot om stämning? Och kommer de att ha råd att ställa ut på Bokmässan?

Bokförlaget Gyllendufva är den färgsprakande inledningen på serien om kvarteret Kronan, ett mysigt område i Huvudstaden där butiker och företag kanske drivs lite okonventionellt, men med stort hjärta. I denna skruvade, humoristiska skildring av böckernas värld får läsaren följa med till ett traditionellt förlag som plötsligt får två påhittiga kvinnor i toppen. Hemligheter avslöjas och vänskapsband knyts när författarna Sara H. Olsson och Lilly Emme tar sig an bokbranschen i detta kärleksbrev till feelgoodgenren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bokförlaget Gyllendufva
 2. +
 3. Hjärtats bokhandel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärtats bokhandel av Veronica Henry (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bokförlaget Gyllendufva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow!
  veronicas_bok_bak_liv, 31 juli 2021

  Gunilla är nybliven änka och har ärvt sin makes anrika bokförlag Gyllendufva, men förlaget har stora ekonomiska problem. Gunilla har aldrig haft ett jobb, men hur svårt kan det vara att driva ett bokförlag? Gunilla tänker en nystart, hon byter lokal och anställer den erfarna förläggaren Petra - de två tillsammans med hunden Ranelid tar sig an arbetet att försöka bli ett konkurrenskraftigt förlag med vinst¿.

  Jag säger Wow! Jag hade verkligen inga förväntningar på denna bok, men från a... Läs hela recensionen

 2. Färgsprakande & underhållande
  millimys_books (Veberöd), 5 juli 2021

  Färgsprakande, underhållande & omöjlig att lägga ifrån sig!

  Alltså jag vill bara ha mer! Vilken härlig story, färgstarka karaktärer & många skratt i denna bladvändare!


  Så här ska FEELGOOD vara! Färgsprakande, underhållande & omöjlig att lägga ifrån sig!

  Detta är den första boken i en kommande serie som jag ser mycket fram emot! En fullträff i feelgoodgenren som jag skulle säga faller ung (vuxen) som äldre (vuxen) i smaken 😄

 3. Vi bjuds den ena dråpligheten efter den andra
  enkoppoenbok , 5 juli 2021

  Haha, den här boken!! En sån tur för oss bokälskare att Lilly och Sara slog sina fantastiska hjärnor samman. Var och en är de grymma feelgood-författare, och tillsammans är de oslagbara. De måste haft såå kul när de arbetade. För här snackar vi underhållning. Boken genomsyras av värme och humor. Vi bjuds den ena dråpligheten efter den andra. Underbart helt enkelt. Så roligt att denna pärla kommer följas av flera böcker, för jag vill träffa Gunilla, Petra och Ranelid igen.

  Bokförlag... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna