Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
217 x 144 x 25 mm
Vikt
472 g
SAB
Hc
ISBN
9789177898160
Ängeln på Rival (inbunden)

Ängeln på Rival

Inbunden Svenska, 2022-05-16
207
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Johanna Nilsson skriver fram tydliga, bokmärkesvackra karaktärer. De är känsliga, sköra själar. Som ändå bär överjordisk styrka inom sig.«Arbetarbladet

Värmeböljan som drabbar Sverige är den värsta någonsin, redan i april är gräsmattorna sönderbrända. Efter ett nyhetsinslag är Ester övertygad om att jordens undergång är nära och beslutar sig för att uppfylla människors sista önskningar. Hon postar ett inlägg på Facebook, sätter sig på café Rival och väntar på att ta emot klienter.

Så möter hon Christian, munken som har insett att han behöver få leva ut sina köttsliga begär. Och Doaa, vars värsta mardröm blir verklighet när hennes förövare en dag står framför henne. Och Johannes, mannen som har siat om jordens undergång i teve och plötsligt inser att han aldrig har älskat någon. Och så är det Ester själv, som hoppas bli fri från sina egna demoner i takt med att hon hjälper andra. Men det är inte lätt att bära bördan av andras svårigheter när man har egna olösta problem att ta itu med.

Med en självklar men samtidigt ömsint penna har Johanna Nilsson skrivit en roman om samhällets lite udda och kantstötta personer. Men Ängeln på Rival är lika mycket en berättelse om att övervinna sina rädslor, att våga lita på andra och att längta efter kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ängeln på Rival
  2. +
  3. Knackningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Knackningar av Johan Theorin (häftad).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Nilsson