Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Silverörnserien (del 19)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2022-04-08
Förlag
Historiska Media
Översättare
Ingmar Wennerberg
Originaltitel
The Emperor's Exile
Dimensioner
233 x 160 x 29 mm
Vikt
683 g
SAB
Hce
ISBN
9789177898887
Flykten (inbunden)

Flykten

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2022-04-08
237
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
57 e.Kr. De ärrade veteranerna Cato och Macro återvänder till Rom. Eftersom deras senaste uppdrag vid romerska rikets östra gräns misslyckades får de den här gången inte det mottagande med hyllningar och lovord som de är vana vid. Snarare blir de bemötta med misstänksamhet och fientlighet vid kejsarens boning. De forna hjältarnas rykte och framtid står på spel.

När kejsare Neros politiska fiender avslöjar vem som är kejsarens älskarinna finns ingen annan utväg än att landsförvisa henne. Cato, som är isolerad och inte längre välkommen i Rom, får i uppgift att eskortera älskarinnan till Sardinien.

Då han anländer till den sjudande och oroliga ön tillsammans med en liten grupp officerare blir han varse tre faror: Ett ledarskap har slagits i spillror, en dödlig farsot sprider sig över ön och ett våldsamt uppror riskerar att mynna ut i ett blodbad. Hela provinsens öde vilar med ens på Catos axlar.

Flykten är nittonde delen i Simon Scarrows populära Silverörnserien. Scarrow fängslar sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket kombinerat med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flykten
  2. +
  3. Beskyddaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beskyddaren av Simon Scarrow (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flykten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk resa!
    anders gullberg, 1 maj 2022

    Intressant och spännande! Kul med kultur i bokform! Jag har följt Cato och Marco nu i 19 böcker och det är givande! Man känner sig förflyttad i tiden!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Scarrow