Flykten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (447.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silverörnserien (del 19)
Inläsare
Harald Leander
Utgivningsdatum
2022-04-06
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177898900

Flykten Ljudbok

(23 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-06

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
57 e.Kr. De ärrade veteranerna Cato och Macro återvänder till Rom. Eftersom deras senaste uppdrag vid romerska rikets östra gräns misslyckades får de den här gången inte det mottagande med hyllningar och lovord som de är vana vid. Snarare blir de bemötta med misstänksamhet och fientlighet vid kejsarens boning. De forna hjältarnas rykte och framtid står på spel.
När kejsare Neros politiska fiender avslöjar vem som är kejsarens älskarinna finns ingen annan utväg än att landsförvisa henne. Cato, som är isolerad och inte längre välkommen i Rom, får i uppgift att eskortera älskarinnan till Sardinien.
Då han anländer till den sjudande och oroliga ön tillsammans med en liten grupp officerare blir han varse tre faror: Ett ledarskap har slagits i spillror, en dödlig farsot sprider sig över ön och ett våldsamt uppror riskerar att mynna ut i ett blodbad. Hela provinsens öde vilar med ens på Catos axlar.
Flykten är nittonde delen i Simon Scarrows populära Silverörnserie. Scarrow fängslar sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket kombinerat med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Flykten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Saknar Magnus Roosmann
    PRH2022, 23 augusti 2023

    Magnus Roosmann hade en större inlevelse. Här blir karaktärerna med platta och tråkiga att lyssna på. Tur att de gamla finns så jag lyssna om de istället.

  2. Bra
    -, 13 augusti 2022

    Bra

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Simon Scarrow