Skrivkramp (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2022-08-23
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789177899198
Skrivkramp (e-bok)

Skrivkramp E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-08-23

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emma Singh är den nya stjärnan på den brittiska författarhimlen. Hennes debutbok slog säljrekord och förväntningarna på uppföljaren är skyhöga. Med Emmas indiska bakgrund tar förläggaren för givet att även nästa roman ska utspela sig i Indien. Problemet är bara att Emma känner sig lika brittisk som drottning Elizabeth och knappt känner till landet där hon har sina rötter. Inspirationen uteblir, orden lossnar inte och Emma tvingas inse att hon drabbats av skrivkramp. Med panik ser hon hur hennes deadline närmar sig och söker efter en utväg. Kanske vaknar kreativiteten till liv om hon byter miljö?

När Emma blir erbjuden tjänsten som husfru på en internatskola packar hon väskorna och lämnar London i all hast. Hon föreställer sig att hon kommer att ha gott om tid att skriva vid sidan av arbetet. Men livet som husfru är betydligt mer krävande än vad Emma tänkt sig. När elvaåriga Mira kommer i hennes väg inser Emma att det finns fler som har kommit på villovägar i livet. Kan de två hjälpa varandra att hitta vägen framåt? Och kan det vara rätt att överge sin dröm när den är på väg att gå i uppfyllelse?

Skrivkramp är den andra fristående delen i serien Skrivsystrar som på Lilly Emmes typiska vis blandar humor med ett mer allvarsamt tema.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emme Lilly