Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2019-01-22
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Elisabeth Fredholm
Originaltitel
Help me
Dimensioner
215 x 148 x 35 mm
Vikt
569 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177950240
Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv (inbunden)

Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-01-22
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Relationsstatus: Singel. Vad annars? Ekonomi: Åt h*lvete (för att använda den tekniska termen). Karriär: Stagnerande.

En alltför tidig söndagsmorgon vaknar journalisten Marianne Power bakis, ångestfylld och med ett banksaldo som skrattar henne rakt upp i ansiktet. Hur hamnade hon här? Trots en livslång, om än aningen skamfylld, förkärlek för självhjälpsböcker har hon aldrig lyckats bli den där balanserade carpe diem-människan. Men böckerna kanske inte fungerar för att hon i slutänden alltid har prioriterat vin, skräpmat och Netflix?

Power beslutar sig där och då för att testa en självhjälpsbok i månaden i ett år och följa den till punkt och pricka. Bit för bit ska alla brister nötas bort slösaktigheten, oförmågan att hitta en partner, ängsligheten och den fulländade Marianne skapas. Hennes experiment blir början på ett år som utmanar och ger nya perspektiv, men också lär henne att perfektion inte existerar och att nutiden fokus på oss själva gör oss inte så lite självupptagna.

Självhjälp kan förändra ditt liv. Men kan det göra det bättre? Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv är en rolig, utlämnande och galen odyssé om vår besatthet av jakten på lycka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv
 2. +
 3. Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskola... av Carol Vorderman (häftad).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En härlig bok med hög igenkänningsfaktor!
  Boktanten, 12 april 2020

  Alla har vi väl någon gång läst en självhjälpsbok eller gått på någon föreläsning i hopp om att bli den där glada, snygga, smarta, perfekta människan. Här bestämmer sig författaren för att prova en självhjälpsbok i månaden under ett års tid för att på så sätt plocka bort alla de dåliga egenskaperna och avsluta året som den perfekta människan.

  Det blir en hel del skratt och glada miner men även en och annan tanke att oj, så där har jag också gjort, när man får följa alla hennes eskapa... Läs hela recensionen

 2. Självhjälp eller självstjälp?
  Anna Bokmal, 24 mars 2019

  Jag var inställd på att det här var en rolig och lättsam bok. Det ÄR en rolig bok. Bitvis även lättsam. Men den är mer än så, för Marienne gör inte bara dessa tokiga saker utan om tvingar sig själv allt djupare in i sitt inre - tills dess att hon står på kanten till avgrunden. Hon skriver på ett självutlämnande vis, och vågar bjuda på sina inre tankar och rädslor. Boken bjuder på många skratt, och många tankeställare. Vad är värdefullt i våra liv? Vad handlar vår besatthet av lycka egentlige... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marianne Power