Vackra unga döda (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (319.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mitford-morden (del 2)
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2019-05-20
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789177950332
Vackra unga döda (ljudbok)

Vackra unga döda Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Pamela Mitford firar sin 18-årsdag på Asthall Manor har det glada 20-talet nått sin höjdpunkt, och Asthall är invaderat av ett kotteri av njutningslystna,vackra unga personer ur gräddan av den engelska societeten. Deras traditionsenliga skattjakter är vida omtalade men leken slutar i tragedi när den grymma, karismatiska Adrian Curtis blir knuffad från den närliggande kyrkans tak och avlider. Polisen slår fast att mördaren måste vara tjänsteflickan Dulcie. Men Mitfordsystrarnas barnsköterska och förkläde Louisa Cannon är övertygad om att Dulcie är oskyldig och fast besluten att rentvå henne. I Vackra unga döda, den andra delen i Jessica Fellowes rosade serie om systrarna Mitford, får vi återigen stifta bekantskap med Louisa Cannon som dras in i ett mordmysterium i hjärtat av den engelska överklassens glittrande 1920-tal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vackra unga döda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar Mitfordmorden!
    Kim M. Kimselius, 10 augusti 2019

    Den här boken är andra delen i Mitfordmorden, men går att läsa helt fristående. Första boken var Mysteriet på Asthall.

    Författaren skildrar detaljrikt 1920-talet och tar med läsaren in i huvudpersonens värld. Louise Cannon är barnsköterska och förkläde hos Mitfordsystrarna och hon tycker om att lösa mysterier. När Pamela Mitford firar sin 18-årsdag på Asthall Manor mördas Adrian Curtis och Louis bestämmer sig för att ta reda på vem mördaren är. För även om polisen genast häktar tjäns... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessica Fellowes